KI A TÁLTOS? KI A MÁGUS? KI?!




Ez a kör már sokakban megfogalmazódott. Most leróva lesz összességben is hogy vÉgre KI-teljesedjen az IgazsÁg! Hogy miért? Mert amíg ezek a szélhámosok, aki pénzért adják a „tudásukat”, lelketeket, szellemeteket irányítva, az egységesítés ereje lassabban áll össze a Kárpát-medencében.

Ki a táltos? Ki a mágus? Kinek van hozzá valóban képessége, aki nem csak beszél róla, hanem tudja is működtetni? Embereket csapnak be azok, akik bármiféle ilyen elnevezés köntöse alatt, napi vagy havi kurzusok illúziójában szipolyoznak titeket. A hazugság-hamisság viszont MOST SZÉTZÚZATIK! Egyáltalán kinek van hozzá bármiféle felhatalmazása hogy azt, amit Teremtő Természetesen benne Éltet így tegyen vele? Aki ilyet cselekszik, olyan mintha eladná a lelkét! Bárki hozzáférhet a közÖs tudáshoz, ha tiszta szívvel és szándékkal szeretné működtetni. Viszont a bizalom ezzel kapcsolatosan is örök létező, aminek ÉLE az IgazsÁg Kardja/Karja! Hogy ezt leróttam csak figyelmeztettelek, ha tovább folytatod a tudatlan emberek megvezetését a „pénzes táltoskodásoddal”, a Kárpát-medencében nem lesz helyed!

IsTen Áldása tart IgazsÁgban Örökkön-Örökké!

Megjegyzések

  1. hogy ez is ellentétes legyen a legrosszabb gonosz hazugságokkal, minden keresztény, muszlim és monoteista pap és a szekta vezetőjével.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Eltitkolt ősi próféciák a végítéletről: a Hun-Magyarság Népéről

Holokauszt: „Csalással viselj háborút.”

MagUra-medence Őstörzse